Skincare

Produse cosmetice pe care le poți oferi în dar

Alegerea cadoului perfect este un lucru pe cât de frumos, pe atât de complicat. Zeci de întrebări par să ne apese: oare îi va plăcea? Își dorește acest cadou sau va uita de el? Sau, chiar mai rău, îl va returna? Când vine vorba de femei, în special, există câteva cadouri pe care dacă le alegi nu poți da greș. Produse cosmetice sunt unele dintre acestea, fiind iubite de către iubita, sora sau chiar mama ta. Dacă știi ce anume să alegi, vei oferi un cadou folositor, dar și elegant în același timp.

Și în cazul cadourilor există un cod nescris al bunelor maniere. Sunt cosmetice pe care nu trebuie să le oferi în dar, însă există și produse pe care le poți achiziționa fără a-ți face prea multe griji. Îți vom povesti în continuare despre aceste produse cosmetice care le vor face pe ființele tale dragi să se îndrăgostească la prima vedere!

Parfumul,amprenta senzorială a femeii

Dați-i unei femei parfumul potrivit și poate cuceri lumea. Așa am putea spune noi pentru că știm cât de strânsă este legătura dintre reprezentele sexului feminin și miresmele pe care aleg să le poarte. Cu o gama variată de parfumuri, îți va fi imposibil să nu găsești ceva potrivit pentru un cadou magic. Te poți orienta după preferințele sale: închide ochii și încearcă să te gândești la persoana iubită. Ce iz pare că poartă cu sine? O fi dulce, delicat sau ceva mai puternic care rămâne mult timp după ce ea a plecat? Folosește-te și de acest anotimp care îndeamnă parcă la arome delicate, florale, proaspete, în ton cu natura care primăvara revine la viață.

Crema de mâini, printre cele mai folosite produse cosmetice

Mâinile femeii sunt cartea sa de vizită; nu e de mirare că aceasta petrece atât de mult timp îngrijindu-le. Manichiură, pedichiură, ojele în culorile felurite și nemaiîntâlnite, dar și cremele care să le îngrijească în mod adecvat. Tocmai de aceea o astfel de cremă poate fi un cadou ideal, putând fi purtată în poșetă. Persoana ta dragă o poate reaplica pe parcursul zilei ori de câte ori simte nevoia. Alege o cremă potrivită; cele hidratante sunt de preferat, însă uită-te după ingredientele pe care le conține și caută-le pe cele cât mai naturale.

Roller-ul facial pentru un masaj acasă

Pe lângă parfumuri și alte produse cosmetice, femeile iubesc relaxarea. Zilele de SPA sunt mereu o alege bună la sfârștiul unei săptămâni stresante. Dar cum fiecare dintre noi ne dorim un pic din aceea liniște în fiecare zi, nu doar în cadrul unui ședințe la salonul de înfrumusețare, un accesoriu precum roller-ul facial este un cadou deosebit.

Cu siguranță fiecare se va bucura de un astfel de produs, putând să aibă zilnic grijă de ea, dar amintindu-și de cadoul minunat pe care i l-ai oferit. Cu numai 10 minute pe zi, tenul său va radia și mușchii faciali îi vor mulțumi. Într-un articol precedent am vorbit despre cum se realizează acest tip de masaj și care sunt beneficiile sale. Punctăm și acum că, prin mișcările aplicate corect, tensiunea de la nivelul acestor mușchi va dispărea ușor-ușor, dar va ajuta și la o mai bună circulație și un efect de lifting. Așadar, un asemenea dar va fi îndelung apreciat.

Măștile faciale, relaxare garantată

Nu-i așa că fiecare dintre noi și-ar dori să poată cumpăra puțină relaxare? Este posibil acest lucru dacă achiziționezi, de exemplu, măști faciale. Acestea sunt un cadou de nerefuzat, fiecare dintre noi tânjind de un moment SPA, liniștitor, din confortul casei noastre. Din fericire, noi avem o gamă variată de astfel de produse pe al nostru site și îți va fi imposibil să nu găsești ceva potrivit pentru ființa iubită. Măștile coreene, populare și apreciate îndelung în ziua de astăzi, vin sub diferite forme și cu multe beneficii. Poți alege să oferi o mască hidratantă, tonifiantă, calmantă și cu ingrediente-minune în compoziția lor: cărbune, hidrogel, trandafir și chiar miere de manuka. Impresionant, nu-i așa? Aruncă o privire; îți garantăm că va fi un cadou original și bine venit!

Portfardurile, niciodată destule

Deși nu este un produs cosmetic, ci mai mult un accesoriu, putem spune că o femeie nu are niciodată destule portfarduri. Cum fiecare lucru are căsuța lui, așa și numeroasele cosmetice trebuie să aibă un loc anume. Îl poți folosi în loc de pungă de cadou, punând în el produsele cosmetice prezentate mai sus pe care i le vei oferi. Va putea fi purtat mai apoi în poșetă sau chiar în bagajul de vacanță. Alege unul de o mărime medie și care să poarte o culoare neutră sau chiar culoarea preferată a ființei dragi. Asigură-te că materialul este unul calitativ și rezistent trecerii timpului.

Ce cosmetice nu trebuie oferite cadou?

Deși sunt o categorie aparte, mult apreciată de femei, cosmeticele trebuie oferite cu bun gust și, desigur, există anumite produse pe care trebuie să eviți să le oferi. Iată câteva dintre acestea:

  • Rujurile. Dacă nu optezi pentru o culoarea clasică precum roșu, rujul este un accesoriu personal și culoarea acestuia spune multe despre persoana care îl poartă. Probabil este o nuanță aleasă cu atenție care să îi pună frumos trăsăturile în evidență.
  • Produsele de machiaj. Dacă nu ești sigur că persoana celebrată își dorește un produs de la o firmă de cosmetic anume, un astfel de cadou poate fi riscant. Poate are în compoziție anumite substanțe alergice, nuanța nu se află printre cele preferate. Rămâi la opțiunile sigure care sunt simple, dar de efect!
  • Șampon și balsam pentru păr. Fiecare persoană are păr unic care necesită o îngrijire atent aleasă, poate în mai mulți pași. Lasă pe seama sa aceste produse cosmetice.

După acest ghid al bunelor manière în ceea privește cadourile, cu siguranță ți-ai făcut o idee despre ceea ce este indicat să oferi și ce nu. Te sfătuim să le alegi pe cele recomandate, care vor impresiona prin simplitate, dar și utilizarea lor, majoritatea fiind folosite mai mereu. În cazul persoanelor apropiate cărora le știi deja preferințele, le poți face o surpriză plăcută oferindu-le produsele preferate. Bucuria pe care o vei simți și tu va fi pe măsură! Spor la cumpărături!

Te-ar mai putea interesa și...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *