Skincare

7 cosmetice care nu trebuie să îți lipsească din portfard

Portfardurile – accesoriile preferate de către toate femeile și care nu le sunt niciodată destule. Ne plac în diferite forme și culori și le dorim pe toate! Și, pe cât de frumoase pot fi, pe atât de folositoare! Poți organiza cu ușurință toate cosmeticele pe care le ai, așezându-le frumos în sertare, dulapuri sau transportându-le în călătorii, vacanțe, chiar și în poșetă. Nimic nu este mai folositor decât un portfard în care poți găsi,la nevoie, ceea ce îți trebuie. Dar ce cosmetice să adaugi în acestă gentuță? Ce îți trebuie cu adevărat și ce anume va sta mult și bine pe fundul poșetei, căzând pradă uitării? Am pregătit pentru tine o listă cu 7 cosmetice care nu trebuie să îți lipsească! Haide să le descoperim împreună!

Balsamul de buze

Primul din cele 7 cosmetice care nu trebuie să îți lipsească din portfard e balsamul de buze. Buzele noastre au nevoie de o îngrijire adecvată. Ne plac rujurile, fie ele roșii, roz, nude, fie mate, lucioase sau cu textură cremoasă, însă de multe ori buzele noastre nu sunt pregătite pentru asta. Asigură-te că le oferi un tratament complet de îngrijire care să cuprindă exfolierea și hidratarea corespunzătoare, precum și o mască pentru buze. Pentru a le ajuta pe parcursul unei zile obișnuite, asigură-te că ai mereu la îndemână un balsam de buze hidratant care le împrospăteze și să îț asigure un look fresh. Totodată, îl poți folosi când alegi să reaplici rujul.

Cremă de mâini

Crema de mâini este una dintre cele mai bune prietene ale unei fete. Ne plac aromele lor delicate, ambalajele frumoase, dar ne bucură pentru că sunt și foarte utile și că ne păstrează mâinile catifelate. În plus, dimensiunile lor sunt perfecte pentru a le purta în poșetă; le poți aplica ori de câte ori simți nevoia. Iar piedicile de peste zi – dezinfectantul, praful, apa calcaroasă – nu îți mai pot afecta mâinile ca înainte.

Demachiant

Poate nu poți să iei cu tine demachiantul preferat în cantitatea sa mare, de multe ori XXL, însă îl poți achiziționa într-o variantă mini, perfectă pentru călătorit. De asemenea, poți apela cu încredere și la șervețele demachiante sau chiar la astfel de dischete îmbibate deja cu substanța menită să curățe tenut. Atenție! Nu profita de ele foarte mult pentru că îți vor usca tenul. Însă produsele demachiante îți vor fi de mare ajutor ori de câte ori dorești să elimini impuritățile, dar și dacă vrei să mergi la sală fără a mai fugi până acasă pentru a îndepărta machiajul purtat la serviciu.

SPF

Știi că noi iubim produsele cu factor de protecție solară. Îți poți da seama de acest lucru doar citind articolele de pe al nostru blog – mereu ținem să îți explicăm sau să îți reamintim importanța crucială a produselor cosmetice cu SPF. Pentru o pielea tânără și protejată de razele nocive, crema cu SPF te poate însoți peste tot. Asigură-te că o reaplici la fiecare câteva ore, mai ales acum, în anotimpurile calde, pentru a te asigura că ai mereu suficientă cantitate de produs cosmetic.

Parfum

Pentru că parfumul este semnătura unei femei, acesta trebuie să fie mereu alături de tine. Din fericire, astăzi găsești variantele parfumului preferat special concepute pentru a fi purtate în poșetă, găsindu-le sub formă de roller,spray parfumat sau chiar mini-parfumuri. Alege-ți parfumul preferat sau unul floral, delicat, în ton cu primăvara pe care îl ai mereu alături. Îți poți reîmprospăta întreaga ținută, dar și atitudinea cu aroma preferată, ori de câte ori dorești.

Rimel

Sunt zile în care lipsa de chef pare că se ține scai de noi. Nu vrem să ne trezim, nu vrem să ne pregătim de muncă, ca să nu mai vorbim de machiaj. Tocmai pentru aceste zile s-a inventat rimelul – cel mai accesibil și ușor de folosit produs de make up, cel care cu siguranță își va găsi loc în portfardul tău preferat! Îl poți folosi chiar în ziua aceea în care ai plecat în grabă și nu ai avut timp să te machezi sau dacă fix astăzi trebuie să faci o poză și vrei un retuș. Te poate ajuta cu un machiaj clasic, dar și dacă vrei să iei o doză de încredere în tine. Așa că păstrează-l în portfard și asigută-te că are nuanța ta preferată!

Deodorant

Deodorantul este un produs cosmetic pe care trebuie să îl iei cu tine, indiferent de numărul orelor de protecție promise. Poate, schimbând diferite ținute, mai uiți dimineața să îl folosești. Sau poate îți cumperi haine noi și ai nevoie de o reaplicare a deodorantului. Oricare ar fi motivul tău, asigură-te că ai deodorantul la îndemână. Alege aromele naturale în locul celor parfumate, care doar acoperă mirosul, fără a-l neutraliza. Și uită-te la ingredintele de temut precum aluminiul și fugi de ele; vei găsi multe opțiuni potrivite pentru tine și pielea ta!

Trusă de manichiură

Nu o singură dată ni s-a întâmplat să ni se rupă o unghie și tragedia să se instaleze. Este un lucru enevant, care dă femeilor multe bătăi de cap. Tocmai pentru a evita aceste accidente, trusa de manichiură trebuie să îți sară în ajutor. Unghiera sau pila, nu știi de care ai nevoie! Te vor salva din multe situații neplăcute și dureroase, iar tu nu vei mai aștepta să ajungi acasă pentru a scăpa de unghiile inestetice!

Sperăm că aceste produse cosmetice se găsesc deja în portfardul tău preferat, cel care te însoțește în trafic, la birou sau chiar la sală. Acestea se numără printre cosmeticele necesare, de bază, îndrăgite de multe femei. Însă, pentru momentele de week-end, în care dorești să uiți de sarcinile zilnice pe care le ai făcut, un moment de relaxare este bine meritat. Îți recomandăm să te delectezi cu manichiură și pedichiură, o baie cu spumă și o mască facială. Încearcă-le pe cele coreene, mult apreciate și lăudate de toți iubitorii de skin care! Utile mai ales în sezonul schimbător precum cel primăvăratic, aceste măști îți promit o îngrijire profesională la tine acasă. Caută-le pe al nostru site și alegele pe cele potrivite pentru tine – hidratante, calmante sau reparatoare!

Pe data viitoare!

Te-ar mai putea interesa și...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *