Skincare

Fără zoom pe pielea ta: trucuri pentru un ten strălucitor

Semnul unui ten sănătos este redat de nivelul său de strălucire naturală. Însă diverse cauze precum stresul, alimentația, ori lipsa somnului pot afecta aspectul tenului tău. Există, totuși, o veste bună. Îți poți transforma pielea într-una de vis dacă urmezi sfaturile noastre de mai jos. Astfel, poți spune adio pielii obosite și lipsite de vlagă și bun venit unui ten strălucitor.

Te-ai întrebat cum să îți faci pielea să strălucească natural? Încetează să mai apelezi la programe de editare profesională pentru a obține acel look de invidiat. Poți avea un ten proaspăt zi de zi, ca și cum i-ai da resetare din fabrică. Totul ține de alegerile pe care faci și produsele pe care le folosești.

Ce alegeri ar putea dăuna tenului tău? După cum e menționat anterior, unele dintre cele mai dăunătoare aspecte ale vieții noastre sunt nopțile pierdute, zilele stresante, alimentele ce conțin o cantitate semnificativă de sare și produsele cosmetice greșite. Imaginează-ți tenul ca pe un burete. Ceea ce îi oferi corpului tău zilnic se răsfrânge asupra aspectului chipului tău.

Haide să descoperim împreună cum să îți faci un ten strălucitor, indiferent de ce țintă temporală ai. Câteva luni? Sau poate o săptămână? Dar ce zici dacă îl vei avea instantaneu? Să începem!

Alege produse care îți luminează tenul

Primul lucru pe care trebuie să îl faci este să te orientezi către produse cosmetice care să îi ofere tenului tău strălucire sănătoasă. În tratamentele de îngrijire a pielii pot fi incluse serurile și cremele hidratante care menționează efectul acela glowy, de iluminare. De asemenea, trebuie să ai în vedere ingrediente active pentru îngrijirea pielii tale, precum:

  • Vitamina C. Este un antioxidant care îți luminează tenul pentru că blochează enzima care produce pigmentul.
  • Niacinamida (vitamina B3) este cea care se ocupă cu încetinirea producției de pigmenți pentru a lumina petele întunecate. Efectul este unul de uniformizare, întrucât acesta descompune pigmentul pentru un aspect mai omogen al pielii.

Aplicarea cu regularitate a acestor serumuri îți garantează un ten strălucitor, mai uniform și mai luminos. Efectele pot fi vizibile în câteva săptămâni, însă rezultatele optime se observă în aproximativ 2-3 luni de la prima utilizare.

Masează-ți tenul cu o rolă de jad

Pentru a-ți trezi tenul somnoros și lipsit de strălucire, îți poți stropi pielea cu apă călduță pentru a-ți reîmprospăta porii. De asemenea, înainte de a te apuca de rutina zilnică de îngrijire, asigură-te că îți masezi ușor fața pentru a stimula circulația, a scăpa de aspectul umflat și a-ți mări fluxul de oxigen. Îți recomandăm să îți achiziționezi o rolă de jad cât mai repede.

Simplul act de a-ți masa fața cu o rolă de masaj facial are o mulțime de beneficii pentru piele. Poate chiar să reducă stresul și să elibereze tensiunea, la fel ca un masaj corporal. Alte beneficii ale utilizării sale regulate sunt redate de eliminarea sinusurilor înfundate, deși cercetările sunt încă în curs de aprofundare. Totodată, rola de masaj îți calmează tenul iritat. Sfatul nostru este să o pui în frigider înainte de a o folosi pe ten. Rezultatul va fi unul răcoritor și relaxant, ajutând pielea să respire mai bine și micșorând porii.

Acum că am vorbit despre beneficiile utilizării sale direct pe piele, fără a adăuga nimic, să amintim și faptul că rola este un aliat super în rutina de îngrijire a tenului. De ce? Pentru că acestea sunt, de obicei, utilizate împreună cu un ulei sau o cremă hidratantă pentru a facilita alunecarea sa pe piele. De asemenea, acest proces poate ajuta la distribuirea corectă a produsului în profunzimile pielii tale.

Folosește creme pe bază de colagen

Nu aplica o cremă hidratantă doar din când în când sau când pielea ta se simte uscată. Lipsa hidratării corespunzătoare este unul dintre principalele motive pentru care pielea ta poate apărea anostă pentru că îți lasă tenul mat. Deshidratarea poate exacerba și aspectul liniilor fine și a ridurilor, pe care oglinzile par să le evidențieze fără nicio problemă. Când se întâmplă acest lucru, este timpul să apelezi la produse ce au un conținut ridicat de colagen. Astfel, te poți bucura de un ten strălucitor.

Apelează cu încredere la măștile de ten!

Pentru a obține beneficii instant de întinerire și un ten strălucitor atunci când pielea ta se simte lipsit de luminozitate, știi de ai de făcut! Chiar dacă te afli înainte de un eveniment special, alege o mască de față hidratantă și las-o să își facă treaba. Cât timp stai relaxată și îți lași mintea să zburde, masca facială se va ocupa să îți pregătească tenul de a ieși în lume. Nu știi care alegere ar fi mai potrivită? O vizită pe site-ul nostru te va ajuta! Poți alege dintr-o gamă variată de măști faciale, concepute special pentru un răsfăț inedit. Preferata membrilor din comunitatea noastră este masca facială din hidrogel, cu efect de întinerire. O poți încerca și tu!

Mănâncă corect și sănătos!

Obișnuiești să consumi lapte de vacă? Poate ar fi bine să îl înlocuiești mai des cu lapte de soia. Consumul de soia contribuie la sănătatea și strălucirea pielii tale. Aceasta îți furnizează proteine de înaltă calitate, necesare pentru a-ți menține nivelul optim de colagen. De ce este atât de important? Deoarece colagenul este substanța proteică esențială pentru țesuturile conjunctive, așadar acesta trebuie protejat de radicalii liberi.

Radicalii liberi sunt dușmanii tinereții. Aceștia pot deteriora cu ușurință ADN-ul nostru, afectează sistemul imunitar, produc pete și riduri și, în cel mai rău caz favorizează apariția cancerului de piele. Sursele provenite din soia acționează ca antioxidanți și luptă împotriva moleculelor reactive ce slăbesc membranele celulare. Așadar, nu rata acest aliment care te protejează împotriva factorilor dăunători.

Ce altceva mai poți adăuga în alimentația ta? Un alt exemplu este usturoiul! Acesta nu ar trebui să lipsească din schemele tale alimentare. Deoarece usturoiul conține proprietăți antibacteriene, poate ajuta la curățarea acneei sau a bacteriilor care o provoacă. Reține că trebuie să îl utilizezi în preparatele tale, nu pe pielea ta. Alimentele din cămară sunt interzise pe ten! Iar în acest articol este explicat de ce.

Strălucește ca un diamant!

Frumusețea, de obicei, se vede la suprafață, dar rezultatele unei ten sănătos sunt datorate unor aspecte mult mai adânci înrădăcinate. Dacă îți dorești un ten strălucitor, fericit și luminos, te încurajăm să aplici sfaturile de mai sus. Sperăm ca aceste modalități să accelereze procesul transformator, astfel încât să ai parte cât mai rapid de pielea mult visată! Și nu uita, schimbarea vine și din interior. Fii încrezătoare și continuă să strălucești!

Pe data viitoare!

Te-ar mai putea interesa și...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *